ΑΕΚ: Λεπτομέρειες για να κλείσει προπονητή τον Καρντόσο

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, εκτός εάν κάτι αλλάξει δραματικά. Ουσιαστικά λεπτομέρειες δείχνουν να απομένουν για να καθίσει ο Πορτογάλος στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με τους Μηνά Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ) και Νίκο Λυμπερόπουλο (τεχνικός διευθυντής) να βρίσκονται στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσουν το deal.

Από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος, για συμβόλαιο πιθανότατα δύο ετών που θα προβλέπει για τον ίδιο τον Πορτογάλο και τους συνεργάτες του αρκετά περισσότερα χρήματα από τις 600.000 ευρώ που θα στοίχιζε η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ και του τιμ του.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», είναι ποιοι από τους μόνιμους συνεργάτες του θα τον ακολουθήσουν στην Αθήνα, δηλαδή οι δύο βοηθοί του, ένας γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων. Το θέμα φαίνεται να αφορά στον τελευταίο, καθώς στην Ένωση είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη στους γκολκίπερ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 47χρονος τεχνικός να φέρει όλους τους συνεργάτες του, αλλά και να παραμείνει ο Μιχαηλίδης στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης