Επίσκεψη του "σπιράλ" και του υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

συζήτηση γύρω από τη διασύνδεση της επιστημονικής κοινότητας με την πόλη

Θερμής υποδοχής έτυχε η αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά, στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρό Βασίλη Αναστασόπουλο και τη Διευθύντρια Ανάπτυξης Βίκυ Τομαρά, αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ουσιαστική συζήτηση γύρω από τη διασύνδεση της επιστημονικής κοινότητας με την πόλη και τον Δήμο Πατρέων, ενώ υπήρξε σύμπτωση απόψεων σε θέματα που αφορούν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Ο Πέτρος Ψωμάς, τόνισε ότι για το “σπιράλ” η στήριξη της επιχειρηματικότητας, αποτελεί ένα από τα βασικά πεδία δραστηριοποίησης της Δημοτικής Αρχής που πρέπει να ενεργοποιείται γύρω από τους άξονες της καινοτομίας και ανάπτυξης, με στόχο την τόνωση, διατήρηση, και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και τα μέλη του “σπιράλ” ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ΕΠΠ και συζήτησαν με τους εκπροσώπους τους.

Τον επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φώτης Θωμάς, Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος και Άκια Σταμάτη.

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr


 

Διαβάστε επίσης