Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα- "Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις" - Κατάμεστη η ΕΑΠ- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση» είπε στην αρχή της αποψινής ομιλίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαστε με όλους τους Έλληνες. Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε, «αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν. Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης» τόνισε.

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «σ' αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον». «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική, αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής. Θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η Ν.Δ. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... Δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής» είπε, ζητώντας τους να στείλουν μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε δε και μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από τη Ν.Δ. «να επιστρέψουν σπίτι τους». «Είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό» υπογράμμισε, για να συνεχίσει λέγοντας πως «η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί».

ΔΕΙΤΕ LIVE

 

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε ανοικτή συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου και Φαβιέρου) στις 7 το απόγευμα, θέτοντας εκ νέου τα διλλήματα της κάλπης, κυρίως όμως την ανάγκη, στις 26 Μαίου να εκφραστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που θα ανοίξει τον δρόμο και για εθνικές εκλογές, το συντομότερο δυνατό.

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθούν σήμερα χιλιάδες στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από την ευρύτερη περιοχή για να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του κόμματος. 

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στα ζητήματα της επικαιρότητας και να σχολιάσει τόσο το «κύμα» παροχών της κυβέρνησης, όσο και το ζήτημα με την άδεια του Δ. Κουφοντίνα, καθώς επίσης και την αυξανόμενη ένταση επιθέσεων που δέχεται η ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει και στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, όπως είναι η μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ και η καθιέρωση δύο συντελεστών στο ΦΠΑ (22% και 11%), αλλά και ότι «είναι ώρα για ξεκάθαρες επιλογές», καθώς το διακύβευμα της κάλπης είναι αξιακό και σχετίζεται με την ποιότητα της χώρας και της δημοκρατίας της, ζητώντας από τους πολίτες της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας να καταστήσουν τη Νέα Δημοκρατία, μεγάλη νικήτρια σε όλες τις κάλπες της Κυριακής.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ