Πάτρα: Τα εγκαίνια που συζητήθηκαν πολύ - Τι λέει σε ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο

Η ανακοίνωσή της διοίκησης του ξενοδοχείου Moxy Patra Marina αναφέρει τα εξής: "Οι διοικήσεις της Dimand και της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και οι κ.κ. Δ. Ανδριόπουλος και Α. Καρυτινός, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στα χθεσινά εγκαίνια του ξενοδοχείου Moxy Patra Marina και ιδιαιτέρως τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο Πατρέων και επίτιμο προσκεκλημένο κ. Κ. Πελετίδη, ο οποίος προέβη στην έναρξη της τελετής με το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας.

Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε ιδιαιτέρως και να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τους υποψήφιους Δημάρχους καθώς και τους θεσμικούς φορείς και αξιωματούχους που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση.

Η πλήρης ανακατασκευή του ξενοδοχείου αποτέλεσε μία επένδυση τάξεως 8,0 εκ. ευρώ και δημιούργησε 40 περίπου μόνιμες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η δημιουργία ενός ξενώνα νεότητας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (τέως Καρόλου) προϋπολογισμού 3,5 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, τα οποία αναφέρουν ότι ο κ. Δήμαρχος από κοινού με τον κ. Πρέσβη των ΗΠΑ εγκαινίασαν ξενοδοχείο αμερικάνικων συμφερόντων, θα θέλαμε να τα διαψεύσουμε και να διευκρινίσουμε τα εξής:
Το ξενοδοχείο καθώς και η διαχείρισή του ανήκουν 100% σε ελληνική εταιρεία και η χρήση του ονόματος Moxy αφορά στις λειτουργικές προδιαγραφές και το παγκόσμιο σύστημα κρατήσεων της Marriott International.
Επίτιμος προσκεκλημένος να τελέσει τα εγκαίνια ήταν ο κ. Δήμαρχος Πατρέων και μόνο. Η χθεσινή παρουσία του κ. Πρέσβη καθώς και άλλων προσώπων της πολιτικής στο ξενοδοχείο ήταν συμπτωματική και συνέπεσε με άλλες υποχρεώσεις τους στην πόλη.
Σε κάθε δε περίπτωση, θεωρούμε τιμή μας που όλοι επισκέφθηκαν το Moxy Patra Marina."

Διαβάστε επίσης