Η Μαρία Σπυράκη στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου της- ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα , η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη η οποία παρουσιάζει το βιβλίο της  «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής», που συνιστά και απολογισμό της θητείας της στην Ευρωβουλή.

Η εκδήλωση γίνεται στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και εκτός της κ. Σπυράκη, θα μιλήσουν: Ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσωνας Φωτήλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργο Σπυρούλιας. 

Υπενθυμίζεται πως η κ. Σπυράκη βραβεύτηκε πρόσφατα ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία.  Οι ευρωβουλευτές της χρονιάς επιλέγονται από το σύνολο των 751 ευρωβουλευτών με βάση τις προτάσεις που κάνουν φορείς, οργανώσεις πολιτών και ενώσεις που εκπροσωπούν πανευρωπαϊκά τη βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διακρίθηκε σε μια με ανοιχτή διαδικασία, με βάση τη νομοθετική δραστηριότητά της αλλά και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ