Ο Αμερικανός Πρέσβης στα γραφεία του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

Την Πέμπτη  16 Μαΐου , πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων  -Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος  συνάντηση εργασίας μεταξύ  του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ  με τα Μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης  και στελέχη της Πρεσβείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε από την πλευρά του Προέδρου  του Συνδέσμου καθ. Κλεομένη Μπάρλου σύντομη αναφορά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής από την έλλειψη υποδομών και τις προσπάθειες που καταβάλουν για την  επίλυση και προώθηση όλων των θεμάτων που προκύπτουν μέσα στο στενό οικονομικό πλαίσιο που υπάρχει γενικότερα και στην εθνική οικονομία.

Επίσης τέθηκε προς συζήτηση η δημιουργία προοπτικών και το ενδεχόμενο επενδυτικών πρωτοβουλιών στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και αναφέρθηκαν ζητήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις – βιομηχανίες σχετικά με τις εξαγωγές και τις επενδύσεις από τις ΗΠΑ καθώς  και οι προσπάθειες που γίνονται  από την πλευρά του Συνδέσμου για την επίλυση και προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Τέλος ο Πρόεδρος καθ. Κλεομένης Μπάρλος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ  και τους συνεργάτες του για την επίσκεψη και την συνεργασία μαζί τους στα κυριότερα θέματα που απασχολούν την Δυτική Ελλάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης