Το "σπιράλ" καθημερινά ανοικτό σε δράσεις και διάλογο

βραδιά ποίησης απόψε στο “σπιράλ”

"Ανοικτό" σε διαφορετικές και εναλλακτικές δράσεις είναι σχεδόν καθημερινά το εκλογικό κέντρο του “σπιράλ”, πλατεία Γεωργίου 27Α (πάνω μέρος).

Απόψε διοργανώνεται από μέλη του συνδυασμού βραδιά ποίησης στο “σπιράλ”, με καλεσμένους φίλους και συνδημότες.  Σας περιμένουμε στον χώρο του “σπιράλ”, στις 8:30μμ., να δώσουμε μια τρυφερή ποιητική πνοή στην καθημερινότητά μας, μέσα από τις μαγικές, ζεστές λέξεις της ποίησης!

Την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 7:00μ.μ., ο γνωστός Πατρινός σκιτσογράφος Κώστας Βούλγαρης, σε μια ακόμα δράση που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, θα ζωγραφίσει καρικατούρες και σκίτσα υποψηφίων και φίλων του “σπιράλ”. Τα έργα του θα παραμείνουν στον χώρο μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ, οπότε διοργανώνεται μια άτυπη συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων φίλων του συνδυασμού.

Ενώ, τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 9:00μ.μ σας περιμένουμε μέσα από ένα ανοικτό κάλεσμα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις δημοτικές εκλογές και τον διάλογο πάνω στη νέα πρόταση σκέψης του “σπιράλ” για την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Πατρέων.

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ