Your Face Sounds Familiar: Τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού

Ο ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

Το βράδυ της Κυριακής, είχε στο μενού τον μεγάλο τελικό του Your Face Sounds Familiar. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία, αλλά προτού η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρετίσει συγκινημένη τους τηλεθεατές, τέσσερις παίκτες: οι Αργύρης Αγγέλου, Κατερίνα Στικούδη, Μελίνα Μακρή και Ίαν Στρατής έδωσαν την τελευταία «μάχη» για το ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του show.

Τελικά, ο Ίαν Στρατής κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη, αφήνοντας τη Στικούδη στη δεύτερη θέση. Τι έγινε, όμως, με το ίδιο το Your Face Sounds Familiar; Πώς τα πήγε η βραδιά του τελικού σε νούμερα τηλεθέασης;

Γι’ ακόμη ένα βράδυ το YFSF κατάφερε και βγήκε πρώτο στην prime time ζώνη, όπως άλλωστε έκανε όλους τους 3,5 μήνες που ήταν στον τηλεοπτικό «αέρα». Το show μεταμφιέσεων έκανε 24,2% στο γενικό σύνολο κλείνοντας νικηφόρα τη φετινή σεζόν, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη χρονιά του.

Όσο για το Survivor 3, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, ο μίνι τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ποια θα πάρει τελικά την ασυλία, αλλά και το «εκρηκτικό» συμβούλιο ψηφοφορίας, δεν ήταν και τόσο αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κάνοντας στο γενικό σύνολο 17,6%.

Διαβάστε επίσης