Κατερίνα Σολωμού: «Με ευαισθησία για τα προβλήματα της υγείας» - Περιοδεία με τον Γρ. Αλεξόπουλο στο ΠΠΝΠ ΦΩΤΟ


 Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά» Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο και αναπληρώτρια καθηγήτρια Ακτινολογίας Κατερίνα Γρ. Σολωμού.

Πρώτος σταθμός ήταν το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Βοήθειας, το οποίο γιόρταζε χθες και συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος τέλεσε την θεία λειτουργία. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με τη Διοίκηση και επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του Νοσοκομείου (τα Επείγοντα, την Κλινική Αποκατάσταση, τα γραφεία της Διοίκησης, αλλά και τα μαγειρεία), όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος χώρος της υγείας.

«Ως γιατρός του ΠΓΝΠ και αναπληρώτρια καθηγήτρια Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών γνωρίζω τα προβλήματα και τις μεγάλες ανάγκες που έχουν οι ασθενείς και οι συνάδελφοι. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των υποδομών του ευαίσθητου χώρου της υγείας. Δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό τους και με την ιδιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος Πατρέων, εάν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Εύχομαι σε όλους η Παναγία η Βοήθεια να μας έχει υπό την προστασία της και να μας δίνει δύναμη...», δήλωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πατρέων, Κατερίνα Γρ. Σολωμού μετά το πέρας των επαφών που είχε στον επαγγελματικό της χώρο, που υπηρετεί εδώ και χρόνια και αποτελεί το «δεύτερο σπίτι» της.

 


 

Διαβάστε επίσης