Ο Μητσοτάκης έκανε χιούμορ με νεαρό που "χτύπησε" τατουάζ το όνομα της γυναίκας του

Περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Δράμα

Στο πολυσήμαντο κοινωνικό έργο που επιτελούν πολλές εθελοντικές οργανώσεις στη χώρα μας που προέρχονται μέσα από τη βάση της κοινωνίας των πολιτών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στη Φιλόπτωχο Ένωση Κυρίων Δράμας, ένα από τα παλαιότερα κοινωνικά και φιλανθρωπικά σωματεία που ιδρύθηκε το 1904.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δράμα όπου βρέθηκε χθες το πρωί, πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στην Ανατολική Μακεδονία, μετά την ενημέρωση που είχε από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα και τη ξενάγηση που του έγινε στον ξενώνα ανοιχτής φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο στην ακριτική πόλη της Δράμας αλλά και στη δυναμική που απέκτησε καταφέρνοντας όπως είπε με αξιοπρέπεια, αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Χαρακτήρισε την λειτουργία του σωματείου «φάρο αισιοδοξίας για το μέλλον» αλλά και «πιλότο» για το πως θα πρέπει να λειτουργούν και να οργανώνονται οι κοινωνικές δομές στη χώρα μας και κυρίως εκείνες οι δομές που προέρχονται από τη βάση του κοινωνικού συνόλου. Επισήμανε ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα θα πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη και να κάνουν ότι τους αναλογεί ενώ απευθυνόμενος προς την κ. Τσιαμούρα σημείωσε «εσείς κάνατε με το παραπάνω αυτό που σας αναλογούσε».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποσχέθηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει θεσμικά όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες της κοινωνίας που έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και στοχεύουν στην προσφορά βοήθειας και ανακούφισης προς τους συνάνθρωπους μας. Τόνισε μάλιστα ότι η πραγματική αναγνώριση του σωματείου δεν είναι οι έπαινοι και οι αναμνηστικές ταμπέλες στους τοίχους των γραφείων του αλλά το χαμόγελο των εκατοντάδων πολιτών από τη βοήθεια που δέχονται.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο στο επισκοπείο. Στην εγκάρδια συνάντηση που είχαν οι δυο άντρες ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε και συνεχάρη το μητροπολίτη για το αξιόλογο κοινωνικό και πνευματικό έργο που επιτελεί η τοπική εκκλησία.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την πόλη της Δράμας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία όπου συνομίλησε και χαιρέτησε πολύ κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον συναντήσει, και φωτογραφήθηκε με αρκετούς νέους όταν του το ζήτησαν. Μάλιστα, σε ένα καφέ αστειεύτηκε με τον έναν νεαρό άντρα που είχε τατουάζ στο λαιμό του το όνομα της συζύγου του, λέγοντας του, πόσο τυχερή πρέπει να είναι. Αμέσως μετά περπατώντας επισκέφθηκε τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Δράμας όπου έτυχε θερμής υποδοχής από συγκεντρωμένο κόσμο που τον ανέμενε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

 

Διαβάστε επίσης