Ο Μουτσινάς "θρηνεί" για τον χωρισμό Χρηστίδου - Μαραντίνη - ΒΙΝΤΕΟ

«Στεναχώρια εμείς κακό, ακυρώσαμε διακοπές, χάλια...»

Με τον δικό του καυστικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς τον  χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του, «Για την Παρέα», έκανε τους πάντες να λυθούν στα γέλια με το διαζύγιο που σόκαρε την εγχώρια showbiz.

«Χώρισε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ας πάρουμε από την αρχή το πράγμα. Στην αρχή βγαίνουν και οι δύο στον λογαριασμό τους στο Instagram όπου ενημερώνουν ότι χώρισαν, μπράβο τους ωραία και ζητούν διακριτικότητα. Στεναχώρια εμείς κακό, ακυρώσαμε διακοπές, χάλια, τι δεν θέλω Πάσχα χώρισε η Σίσσυ. Μεγάλος χαμός.

Πας να χωρίσεις και εσύ, μην χωρίσεις Μεγάλη Εβδομάδα, είναι ένας θεάνθρωπος που τραβάει το δράμα του, έχει ένα πρόγραμμα, την Κυριακή να αναστηθεί. Περιμένουμε να στεναχωρηθούμε και ξαφνικά χωρίζεις εσύ.

Την διακριτικότητα την ζήτησαν από εμάς, από τους εαυτούς καθόλου. Ανέβασε η Σίσσυ ένα βίντεο να πει δύο λόγια για το χωρισμό. Δύο λόγια δεν είπε. Την επόμενη μέρα ανέβαζαν φωτογραφίες και μαζί και μόνοι και να τα likes και να τα σχόλια και λέω μήπως στενοχωριέμαι άδικα; Μήπως δεν χώρισαν; Ήταν περισσότερα τα σχόλια από όταν ήταν μαζί. Να ναι καλά τα παιδιά.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το απόσπασμα στο 11.00 στο βίντεο.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης