Κ. Μητσοτάκης: Ανοίγει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή

Καθαρή νίκη της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τους πολίτες να στείλουν ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα και στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος πριν τις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «τρέμει τις εθνικές εκλογές» επισημαίνοντας πως «έχοντας περάσει μια έρημο τεσσάρων χρόνων, όμηρος ενός κόμματος που ήρθε εξουσία οδηγώντας τη χώρα στα άκρα, η κοινωνία παίρνει και πάλι τα πράγματα στα χέρια της».

Όπως είπε μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στις δημοτικές εκλογές στους 3 μεγάλους δήμους, θα σημαίνει πως οι Έλληνες αξίζουν μια χώρα περήφανη, με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές, με ενότητα και με ασφάλεια για όλους.

«Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση. Και θα απαιτήσουν από εμάς να πάμε μπροστά. Ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή ανοίγει σε 22 μέρες. Και αυτή η ώρα είναι τώρα» είπε τονίζοντας πως οι κάλπες που έρχονται αποτελούν μία ξεχωριστή αναμέτρηση με περιεχόμενο καθαρά πολιτικό και διάσταση εθνική.

«Η χώρα δεν αντέχει να σέρνεται άλλο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα διαχειρίζεται απλά το τέλος του. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης. Γι' αυτό και θα είναι κόμμα μιας χρήσης. Κρίνονται, συνεπώς, πολλά στην κάλπη της 26ης Μαΐου. Γι' αυτό και δεν υπάρχει χώρος για επιπόλαιες επιλογές. Η ψήφος στις 26 Μαΐου δεν θα είναι ούτε απλό «μήνυμα διαμαρτυρίας» προς κάποιον ούτε ανέξοδο «σήμα συμπάθειας» προς κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα της κάλπης πρέπει να γίνει καταλύτης και ηχηρό μήνυμα που θα φέρει το μέλλον, από σήμερα.

ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης