Οφρυδόπουλος: «Ουδέποτε θέλησα να φύγω από την Παναχαΐκή»

«Βόμβες» έριξε ο πρώην προπονητής της Παναχαικης Σ. Οφρυδόπουλος  ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε δημόσια μετά  την αποχώρηση του από την ομάδα, μιλώντας στην εκπομπή του Αλέξη Σπυρόπουλου στον ΣΠΟΡ FM.

O πρώην τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» διέψευσε ουσιαστικά τον Δημήτρη Δρόσο, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να φύγει από την Παναχαϊκή.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του:«Υπήρχε μια διαφωνία στην αρχή μεταξύ Κατσουράνη και Μπακαλάρου. Αυτό δεν σήμαινε ότι η ομάδα δεν θα έκανε πρωταθλητισμό. Τα προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο, αλλά από το καλοκαίρι. Ηδη από τότε υπήρχε περίπτωση να μην συνέχιζε η ομάδα όπως είχε δημιουργηθεί.  Και εμείς τότε είχαμε κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κάτι έγινε τότε και φάνηκε να τινάζονται όλα στον αέρα. Χάσαμε έτσι 15-20 ημέρες. Αλλάξαμε επιλογές στις μεταγραφές και πλάνο. Από τον Ιούνιο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα φαινόταν ότι τα πρόσωπα που ήταν στην ομάδα δεν θα συνέχιζαν.

Η Παναχαϊκή στηρίχθηκε περισσότερο στην εργασία των ανθρώπων που την περιέλαβαν και λιγότερο στο οικονομικό, όχι ότι δεν μπήκαν αρκετά χρήματα. Το μπάτζετ που αφορούσε την ανδρική ομάδα ήταν πολύ χαμηλό. Από το 1,5 εκ. που ήταν, το ποδοσφαιρικό τμήμα κόστιζε το 1/3. Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να ενισχυθεί η ομάδα του;Ποιος προπονητής φεύγει όταν η ομάδα του βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη 2ηθέση; Ουδέποτε θέλησα να φύγω από την ομάδα και την Τετάρτη το πρόσωπο που ειπώθηκε ότι θα με διαδεχθεί ήταν στην προπόνηση. Θα προσπαθούσαμε μέχρι το τέλος να ήμασταν μέσα και θα το καταφέρναμε. Παρουσιάστηκε ως επιτυχία ότι εξασφάλισε τη θέση στη Σούπερ Λιγκ 2 και είναι κάτι οξύμωρο.Υπήρχαν πολλές δυσκολίες μόλις έφυγε ο Κατσουράνης. Κάποια άτομα συσπειρωθήκαμε, εγώ, οι παίκτες, ο κόσμος και κάποιοι μέτοχοι, και καταφέραμε να ανέβουμε στη βαθμολογία.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο κ. Δρόσος ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματυος. Χάσαμε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όταν χρειάστηκε να καλύψουμε τα κενά δύο ποδοσφαιριστών, δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα. Αντί για δύο, ήρθαν 4 ποδοσφαιριστές αμφιβόλου ποιότητας και χρειαζόταν πολύς χρόνος για να επανέλθουν. Τους διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν».

Διαβάστε επίσης