Ξεκαθαρίζει του Σα για Ολυμπιακό

Στην Αθήνα αναμένεται άμεσα εκπρόσωπος του Ζοσέ Σα, είτε ο διάσημος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, είτε κάποιος συνεργάτης του, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Πορτογάλου γκολκίπερ. 

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η νέα προσφορά του Ολυμπιακού έχει φέρει πιο κοντά τις δύο πλευρές και εφόσον υπάρξει συμφωνία, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ενημερώσουν την Πόρτο για την καταβολή της ρήτρας αγοράς του ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. 

Πάντως υπάρχει πάντα ο «κίνδυνος» η Πόρτο να ζητήσει τον Σα να επιστρέψει στο δυναμικό της μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας και το οποίο έφερε τους «δράκους» σε αναζήτηση ίσως και βασικού γκολκίπερ για τη νέα σεζόν. Εφόσον η Πόρτο καλέσει πίσω τον Σα και μάλιστα του εγγυηθεί πως θα είναι βασικός ή έστω πως θα παλέψει στα ίσα για τη θέση στην ενδεκάδα, είναι σαφές πως και ο ίδιος έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στην πατρίδα του.

Πάντως είναι ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Σα και η Πόρτο να έρθει λίγες εβδομάδες μετά και να πληρώσει τα διπλά για να τον αποκτήσει πίσω, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει βάσει της περσινής συμφωνίας των τριών πλευρών. 

Όσον αφορά στα σενάρια περί επιστροφής Ρομπέρτο που κυκλοφορούν από την Ισπανία, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης