Πάτρα: Στον Δήμαρχο οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής του ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ

"Η κοινωνία μας σας χρειάζεται"

Οι νεαρές αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής του ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988 επισκέφθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Τα κορίτσια συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ensemble νεανίδων και κατέκτησαν την 3η θέση στον τελικό με τα πέντε στεφάνια, καθώς και την 2η θέση στον τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ρυθμικής, με τα πέντε στεφάνια, τις πέντε κορδέλες και το σύνθετο ομαδικό.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις αθλήτριες τις συγχάρηκε για τις επιδόσεις τους και κυρίως για το γεγονός ότι συνδυάζουν τον αθλητισμό με τη μάθηση και τις σπουδές, δεδομένου ότι όλες είναι άριστες μαθήτριες. «Αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία μας –είπε ο Δήμαρχος- και δείχνετε τον δρόμο του αγώνα ενάντια στην ναρκωτικά και την εξάρτηση. Η κοινωνία μας σας χρειάζεται. Συγχαίρουμε, εσάς, τους γονείς και τους προπονητές σας».

Την ομάδα αποτελούν, οι: Μαίρη Κασπίρη, Χριστίνα Κασπίρη, Βασιλική Γαλανοπούλου, Αγγελική Μπουζάνη, Παρασκευή Κοτσάνη και η Σοφία Κυρίτση που κατέλαβε στην κατηγορία Γυναικών, την 3η θέση στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα. Μαζί τους ήταν η προπονήτριά τους Καίτη Φλάμπουρα και ο Γιάννης Παυλάκης Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης