Ναύπακτος: Κατασκευή πίστας BMX στο Αλσύλλιο Γριμπόβου

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ

Εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η μελέτη Κατασκευής της πίστας για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με τροχούς (BMX, SKATE κ.λπ.), εντός του Αλσυλλίου Γριμπόβου στη Ναύπακτο.

Πρόκειται για οριστική μελέτη, η οποία συνετάχθη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου.

Η εγκεκριμένη μελέτη αφορά μια πίστα επαγγελματικών προδιαγραφών στην οποία κάλλιστα θα μπορούν διοργανωθούν ακόμη και ευρωπαϊκά events.

Η μελέτη έχει ήδη κατατεθεί για χρηματοδότηση μέσω Leader, ωστόσο, θα διερευνηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης της και από άλλους πόρους.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου Αντώνιος Φράγκος, «Ό,τι σχεδιάσαμε δεν έμεινε σε επίπεδο προμελέτης ή θεωρίας, όλες οι μελέτες που εκπονήθηκαν από το ΔΛΤΝ έχουν αδειοδοτηθεί.. Η Ναύπακτος θα αποκτήσει μια σύγχρονη πίστα BMX στην οποία θα μπορούν να διοργανωθούν μεγάλα events»

 

Διαβάστε επίσης