Φλέσσα σε Ακρίτα: Επειδή είστε "ο πιο αδύναμος κρίκος" δεν θα...ξεκατινιαστώ μαζί σας

Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Βίκυ Φλέσσα στην διαδικτυακή της «αντιπαράθεση» με την Έλενα Ακρίτα αναφορικά με τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού για τον Καρυωτάκη και την Πρέβεζα.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Φλέσσα τονίζει πως δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην διαδικτυακή της κόντρα με τη γνωστή συγγραφέα και δημοσιογράφο.

«Η « βέρα στο δεξί» σε διατεταγμένη υπηρεσία... Επειδή είσθε «ο πιο αδύναμος κρίκος», δεν θα...ξεκατινιαστώ μαζί σας" αναφέρει η κ. Φλέσσα.

644047_a34b158834-8ff66b5fa1f78466.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε την Πρωτομαγιά στην Πρέβεζα, όπου παραχώρησε συνέντευξη σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Βίκυ Φλέσσα σημείωσε πως επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Ήπειρο και συγκεκριμένα την Πρέβεζα, ενώ απόρησε πως ο Καρυωτάκης ήταν τόσο λυπημένος σε μια υπέροχη πόλη.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι στην Ήπειρο. Ξεκινάω από εδώ την προεκλογική μου περιοδεία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Καρυωτάκης ήταν τόσο πολύ λυπημένος για να είμαι ειλικρινής, σε αυτή την υπέροχη πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: enikos.gr