Το πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

Το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας φωτίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας

Σε μία δύσκολη περίοδο που η πατρίδα μας ακόμη δοκιμάζεται, το Πάσχα έρχεται να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να υπερβούμε τις προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Το ορθόδοξο Πάσχα αποτελούσε διαχρονικά για τους Έλληνες μία νέα αφετηρία. Ένα νέο ξεκίνημα. Από μόνο του το μήνυμα της Ανάστασης εμπεριέχει την ελπίδα και είναι σήμερα πιο επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ. Αντιπροσωπεύει τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη για να ανταπεξέλθουν.

Το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας φωτίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας με αγάπη, καλοσύνη, αλληλεγγύη,  αδελφοσύνη και προσφορά στον συμπολίτη μας. 

Εύχομαι η Ανάσταση να γεννήσει μέσα σε όλους μας την ελπίδα και την αισιοδοξία, να μας δώσει δύναμη να αγωνιζόμαστε με σθένος απέναντι στις αντίξοες συνθήκες και να επιμένουμε, γιατί η επιμονή και η υπομονή για την επίτευξη του στόχου είναι τα χρήσιμα εργαλεία για ένα δημιουργικό μέλλον, τόσο για τον καθένα μας ξεχωριστά όσο και για το Δήμο μας,  την Δυτική Αχαΐα.

Η πιο λαμπρή μέρα της Χριστιανοσύνης, ας είναι ο οδηγός μας για μια κοινωνία φωτεινή και αισιόδοξη, για μια Δυτική Αχαΐα ανθρώπινη και ευημερούσα.

 Τέλος, με όλους τους συμβολισμούς και με την βαθύτερη αλήθεια που φανερώνει το μήνυμα της Ανάστασης, εύχομαι από καρδιάς το Πάσχα του 2019 να φέρει υγεία, ελπίδα και δύναμη σε όλους μας να αγωνιστούμε για την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και του Προσωπικού του Δήμου,
σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, δύναμη και αλληλεγγύη.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!

 

Διαβάστε επίσης