Πάτρα: Την Κυριακή η παιδική παράσταση "Πες μου τ’ όνομα σου" του Φοίβου Δεληβοριά

στο πανθεον

Στην Πάτρα στο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη αναμένεται μετά το Πάσχα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου 2019 ο Φοίβος Δεληβοριάς όπου θα παρουσιάσει την παιδική μουσική του παράσταση με τίτλο «Πες μου τα’ όνομα σου».

Ερμηνεύει ο Φοίβος Δεληβοριάς, δημιουργός και ερμηνευτής αγαπημένων τραγουδιών όπως ο «Καθρέφτης». Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη ενώ μαζί τους θα είναι στη σκηνή και ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος. Η παράσταση βασίζεται στο βιβλίο – cd του Φοίβου Δεληβοριά που κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο και έχει γίνει χρυσό. Σ’ αυτό το βιβλίο ο Φοίβος Δεληβοριάς θυμάται & αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί. Στις παραστάσεις έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και το Ελεφαντάκι και η τρελοπαρέα του Φοίβου και όλη η αγάπη και μεράκι που οδήγησαν στα πρώτα αυτά παιδικά τραγούδια του μοναδικού παραμυθά – τραγουδοποιού.

Έχει προγραμματιστεί μία παράσταση στις 12 το μεσημέρι. Διάρκεια μία ώρα χωρίς διάλειμμα. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 χρονών.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ – γενική είσοδος και 10 ευρώ ανέργων, φοιτητικό.

Υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα των 4 ατόμων στα 40 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, ταμείο θεάτρου Πάνθεον.