Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δράση του 35χρονου "Ορέστη"

Σχετιζόταν με περισσότερες από 30 γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση φόνου της 38χρονης Marry Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό την Κυριακή (14/04), μετά και την ανακάλυψη του πτώματος της 27χρονης Arian Palanas Lozano εντός του φρεατίου το Σάββατο (20/04).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 35χρονος ο οποίος ”δραστηροποιούνταν” στα social media και ”ψάρεψε” από κει τα θύματά του, σχετιζόταν με περισσότερες από 30 γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γυναίκες αυτές είναι πιθανώς υποψήφια θύματά του, με τις οποίες αντάλλαζε μηνύματα και ενδεχομένως να προσπαθούσε να ρίξει στα δίχτυά του.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο 35χρονος χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών, όπου συστηνόταν ως «Ορέστης». Σε αυτή την πλατφόρμα γνώρισε τα θύματά του, την 38χρονη Marry Rose και την 27χρονη Arian Palanas.

Επιπλέον, είχε ως χόμπι του τη φωτογραφία και έβρισκε μερικά εντυπωσιακά μέρη για να φωτογραφίζει. Στο προφίλ του στο facebook βρέθηκαν αναρτημένες φωτογραφίες από τη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του, πέταξε το πτώμα της 6χρονης κόρης της Marry Rose, καθώς και από το μεταλλείο στο Μιτσερό, όπου εντός φρεατίου εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν μέχρι στιγμής δύο πτώματα γυναικών.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο λογαριασμός του 35χρονου πλέον δεν υφίσταται, κατόπιν δικού του αιτήματος.

Πηγή: 24h.com.cy

Διαβάστε επίσης