Ξυλόκαστρο: Τραγωδία με περιπατητές στο φαράγγι - Τι λέει ο 38χρονος που επέζησε - ΦΩΤΟ

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται ο μόνος επιζών του δυστυχήματος στο Ξυλόκαστρο, όταν ο ίδιος μαζί με ακόμα τρία άτομα περπατούσαν στο φαράγγι του Άγιου Λουκά και οι υπόλοιποι βρήκαν τραγικό θάνατο μετά την πτώση τους σε γκρεμό.

Ο 38χρονος φέρεται να περιέγραψε πως το ποτάμι φούσκωσε ξαφνικά εξαιτίας του όγκου νερού που κατέβηκε απότομα και αμέσως μετά προσπάθησε να σώσει τα τρία άτομα που έκαναν μαζί του καταρρίχηση. 

«Προσπάθησα να τους σώσω. Πλησίασα κι άρχισα να κάνω μαλάξεις. Ήταν ο βοηθός μου και μία γυναίκα. Τους έκανα τεχνική αναπνοή. Ο τρίτος άνδρας είχε παρασυρθεί σε απόσταση», κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος έμεινε για περισσότερες από 12 ώρες στο φαράγγι περιμένοντας πως φτάσει κάποιος για να τον σώσει.

«Είχε παγωνιά. Πολύ δυνατό αέρα που έφερνε πάνω μας το νερό. Δύο φορές έφτασα στο θάνατο. Κρατήθηκα και περίμενα βοήθεια», σημείωσε ο ίδιος

Οι Αρχές ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την δικογραφία για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος είπε πως δεν κάνει επαγγελματικά τις δραστηριότητες στα φαράγγια και παίρνει χρήματα μόνο για τα καύσιμα.

Στο πλευρό του 38χρονου βρίσκονται οι συγγενείς του και οι γιατροί το νοσοκομείου σε μία προσπάθεια να τον στηρίξουν ψυχολογικά

«Ο νοσηλευόμενος είναι καλή σωματική κατάσταση αλλά είναι ψυχολογικά πάρα πολύ επηρεασμένος», δήλωσε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείο Κορίνθου, Κωνσταντίνος Κοροβέσης.

Ο 38χρονος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ