Ο Παντελής Πανής υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

"Γιατί ΠΡΕΠΕΙ"

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές, ο γνωστός πατρινός γιατρός Παντελής Πανής.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

"Άλλος ένας; Και τι έγινε; Γιατί να κατέβεις στις εκλογές; Ερωτήματα στον εαυτό μου που ζήτησαν απάντηση τους προηγούμενους μήνες μετά την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να περπατήσουμε μαζί. Και η απάντηση ήρθε μετά από ώριμη σκέψη.

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ. Γιατί υπάρχουν ιδέες, όρεξη για δουλειά, όραμα, επαγγελματική και κοινωνική εμπειρία.Γιατί αυτή η πόλη είναι το σπίτι μου και ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρω ό,τι μπορώ. Από το Στρούμπειο στο Πρότυπο του Λάγγουρα, την Ιατρική Αθηνών, την Ειδικότητα στον Άγιο Ανδρέα, τον συντονισμό του ΤΕΠ του Ολυμπίου,το Ιδιωτικό μου Ιατρείο, την Προεδρία του Καρναβαλικού Κομιτάτου, την εκπαίδευση νέων συναδέλφων, την συνεχή και αφιλοκερδή προσφορά σε ό,τι μου ζητείται ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΠΑΤΩ. Κάθε μέρα. Πενήντα χρόνια. Εδώ είναι οι φίλοι μου, οι γονείς μου. Εδώ πάει το παιδί μου σχολείο. Εδώ θα πω καλημέρα, θα πιώ καφέ, θα φάω, θα ψωνίσω, θα αστειευτώ, θα καρναβαλιστώ. Θα ζήσω. Και άρα το μέλλον της Πάτρας είναι συνυφασμένο με τη ζωή μου. Και πρέπει να γίνει ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ".