Η σύζυγος και η κόρη του Γιάννη Φρέρη "εκπροσώπησαν" τη Σύρο στην Έξοδο του Μεσολογγίου - ΦΩΤΟ

Η Μαρία Ντολόρες και η Γεωργία

Η Μαρία Ντολόρες και η Γεωργία Φρέρη εκπροσώπησαν τη Σύρο στο Μεσολόγγι χάρη στο «ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ»
 

syros-messologi-7.jpg

syros-messologi-5.jpg
Με λαμπρότητα κορυφώθηκαν σήμερα στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου, οι εκδηλώσεις για τα 193 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
 
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κορυφώθηκαν την Κυριακή των Βαίων, οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, που είναι αφιερωμένες στην 193η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
 
Η Σύρος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 193 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

syros-messologi-9.jpg
 
Την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν τη Σύρο στις φετινές εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου (Κυριακή 21.4.2019) εξέφρασαν η Γεωργία Παύλου και η Μαρία – Ντολόρες Φρέρη, σύζυγος και κόρη αντίστοιχα του Γιάννη Φρέρη, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειοφόρου Ανάπτυξης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
Με χαρά υποδέχθηκε την εκδήλωση ενδιαφέροντος ο Δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός, υποδεικνύοντας το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης» για την παροχή ιστορικής ενδυμασίας.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση και των ανθρώπων του Παραδοσιακού Εργαστηρίου (κ.κ Σολάρη Νίκου και Γιώργου) που πρόσφεραν τις παραδοσιακές φορεσιές με ιδιαίτερη χαρά, ώστε η Σύρος να εκπροσωπηθεί επάξια σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση για το έθνος μας.
Σημειώνεται πως το μαύρο μαντήλι που φορούν οι αγαπητές φίλες μας, δεν είναι μέρος της συριανής παράδοσης, αλλά επιβαλλόταν από το πένθιμο ύφος των εκδηλώσεων.
Συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία.

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε επίσης