Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή!

Η Κατερίνα Ντούσκα αποτελεί τη μοναδική indie pop Ελληνίδα τραγουδίστρια και η φετινή της συμμετοχή στην Eurovision είναι ο καλύτερος τρόπος να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Η νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνις θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ, με το υπέροχο τραγούδι «Better Love», το οποίο ήδη έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές!

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, τι έχει αλλάξει με τη συμμετοχή της στην Eurovision, ενώ αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει καθόλου για την προσωπική της ζωή.

Τι έχει αλλάξει μέχρι στιγμής στη ζωή σου από τότε που αποφάσισες να πας στην Eurovision;

Πέρα από το εντατικό πρόγραμμα, δεν νιώθω να έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι. Το τρομερό είναι ότι με την Eurovision, μέσα σε λίγους μήνες, αποκτάς χρόνια εμπειρίας. Λειτουργούν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Σίγουρα, βέβαια, αντιλαμβάνομαι ότι πολύς νέος κόσμος με γνωρίζει.

Τι δυσκολίες είχες στη δική σου πορεία;

Τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής έχουν απορριφθεί άπειρες φορές. Οι βασικές δυσκολίες είναι οικονομικής φύσεως. Επίσης, το ότι εγώ δραστηριοποιούμαι τόσο χρόνια στην Ελλάδα με ένα αγγλόφωνο ρεπερτόριο δεν είναι εύκολο.

Σε έχουν απορρίψει πολλές φορές; Τι σου έλεγαν συνήθως;

Εννοείται! Στην Ελλάδα οι περισσότεροι με συμβούλευαν να αλλάξω ρεπερτόριο. Το βασικό που άκουγα από την αρχή είναι “φύγε για το εξωτερικό” και ότι “είσαι πολύ καλή, σε ένα είδος το οποίο δεν έχει πέραση”.


Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Leon (Leon of Athens) στην παραγωγή του κομματιού σου;

Με τον Τίμο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τον θαυμάζω απεριόριστα ως τραγουδοποιό. Το λέγαμε καιρό να γράψουμε κάτι μαζί και χαίρομαι απίστευτα που συνέβη με αφορμή την Eurovision. Θα ήταν πραγματικά άλλο το αποτέλεσμα χωρίς τη συμβολή του.

Στα media έχει κυκλοφορήσει ότι είστε ζευγάρι, αλλά εσύ κρατάς ουδέτερη στάση. Γιατί δεν θέλεις να μιλάς γι’ αυτό;

Δεν έχω εκθέσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, οπότε είναι αστείο το ότι προβάλλεται ως δεδομένο κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ. Πραγματικά δεν το κάνω για να δυσκολέψω κανέναν, αλλά η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή. Είναι πολύ εύκολο όταν τη μοιράζεσαι με τα Μέσα να ευτελιστεί κάποια στιγμή. Θα ήθελα ο κόσμος να ασχολείται με τη μουσική μου και με το ποια είμαι ως καλλιτέχνιδα. Διαφορετικά, θα είχα συμμετάσχει σε κάποιο reality.

Διαβάστε επίσης