Με τους Πίστον οι Μπακς του Αντετοκούνμπο στα πλέι οφ

Ολοκληρώθηκε χθες η κανονική διάρκεια του ΝΒΑ και πλέον το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη μπαίνει στα πλέι οφ, με τους Μιλγουόκι Μπακς να χάνουν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, σε ένα παιχνίδι που μόνο η ομάδα των Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ είχε ενδιαφέρον.

Έτσι, οι «κεραυνοί» επιβλήθηκαν των -ούτως ή άλλως πρώτων- «ελαφιών» με 129-116 στο Μιλγουόκι, που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και τον Μπρουκ Λόπες, ενόψει της νοκ-άουτ διαδικασίας, εκεί όπου θα βρουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Όσον αφορά τα άλλα ζευγάρια της Ανατολικής Περιφέρειας, οι Τορόντο Ράπτορς θα κοντραριστούν με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Διλαδέλφεια Σέβεντισίξερς με τους Μπρούκλιν Νετς και οι Μπόστον Σέλτις με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Στη Δυτική Περιφέρεια, οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα παίξουν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Ντένβερ Νάγκετς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους Θάντερ και οι Χιούστον Ρόκετς με τους Γιούτα Τζαζ, με όλες τις αναμετρήσεις να δείχνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.