3 Tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί και τα νέα ανοιξιάτικα αρώματα!

Τα tips και τα προϊόντα που θα σε κάνουν να μυρίζεις τέλεια αυτή την άνοιξη

Το να σε αναγνωρίζουν από το άρωμάσου είναι υπέροχο! Εξίσου υπέροχο είναι να μπορείς να μυρίσεις το άρωμα που αγαπάς όλη την ημέρα πάνω σου. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πολλές φορές, ψεκάζουμε το άρωμά μας μόνο και μόνο για να σταματήσει να μυρίζει μετά από λίγη ώρα.

Αυτό δεν είναι απλά εκνευριστικό αλλά και ασύμφορο γιατί, στην προσπάθειά μας να το κάνουμε να μυρίσει, «λουζόμαστε» με το πανάκριβο άρωμα σπαταλώντας το άδικα! Μην ανησυχείς όμως, υπάρχει τρόπος για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πως και να δεις τα νέα ανοιξιάτικα αρώματα στο gallery που θα βρεις στο τέλος…

#1 Βάλε άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ώρα για να φορέσεις το άρωμά σου είναι αμέσως μόλις βγεις από το μπάνιο. Η υγρασία βοηθά το άρωμα να σταθεροποιηθεί και έτσι θα μυρίζεις τέλεια για περισσότερο.

#2 Μετά την κρέμα
Όπως με την υγρασία από το μπάνιο, έτσι και με την κρέμα σώματος, το άρωμα βρίσκει κάπου να… «γαντζωθεί» και έτσι να μείνει περισσότερο στο δέρμα σου. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις είτε την κρέμα σώματος του αρώματός σου ή μία που να συνδυάζεται καλά με τη μυρωδιά του αρώματος που αγαπάς.

#3 Ψέκασε σωστά
Τέλος, το που θα ψεκάσεις το άρωμά σου, παίζει σημαντικό ρόλο και το μυστικό είναι να ψεκάζεις στα σημεία των σφυγμών σου γιατί εκπέμπουν περισσότερη θερμότητα και έτσι το άρωμα διαρκεί περισσότερο. Το καλύτερο σημείο μάλιστα είναι το κεφάλι και το πίσω μέρος από τα γόνατά σου!

Διαβάστε επίσης