Πάτρα: Τραγική κατάληξη- Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από όροφο στη Ναυαρίνου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου συμπαραρασύροντας καλώδια της ΔΕΗ- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες- ΦΩΤΟ- BINTEO

Νεότερη ενημέρωση: Νεκρή είναι η γυναίκα που έπεσε νωρίτερα από το μπαλκόνι 5ου ορόφου στη  διασταύρωση των οδών Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου και Ναυαρίνου  κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πρόκειται για γυναίκα η οποία φρόντιζε ζευγάρι ηλικιωμένων το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το ζευγάρι ήταν θείοι της ενώ η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πρόσφτατα τους γονείς της. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στην Ναυαρίνου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 46 στην Πάτρα. Γυναίκα έπεσε από όροφο πολυκατοικίας (4ο ή 5ο) και συμπαρέσυρε κατά την πτώση της καλώδια της ΔΕΗ. Πρόκειται για γυναίκα 40 έως 50 ετών.Μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ανάστατοι οι γείτονες ψάχνουν να βρουν ποιά είναι η γυναίκα που έπεσε. Στο σημείο έχει φτάσει και η Ασφάλεια Πατρών. Ερευνώνται όπλα τα ενδεχόμενα για την πτώση.