Η αντίδραση της «Καλίσι» για το φινάλε του Game of Thrones

Ξέσπασε σε κλάματα! 

Στις 14 Απριλίου ξεκινά ο τελευταίος κύκλος του  Game of Thrones και οι εκατομμύρια  φανατικοί τηλεθεατές του είναι… στα κάγκελα.  Πριν μερικές ημέρες  δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σεζόν, ενώ σαν επτασφράγιστο μυστικό φυλάσσονται οι εξελίξεις στα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν. Φυσικά αυτό που προστατεύεται πιο καλά είναι το μεγάλο φινάλε.

Και ενώ ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, ο συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο του Game of Thrones, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly φαίνεται μάλλον απογοητευμένος από το τέλος του Game of Thrones, η Καλίσι μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πώς αισθάνεται η ίδια για το μεγάλο τέλος της σειράς.

Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της σκηνής. Στην ερώτηση πώς αισθάνθηκε όταν γύρισε την τελευταία σκηνή του Game of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ απάντησε:

«Ξεκίνησα να βγάλω … λόγο, όχι γιατί «το παίζω» ηθοποιός αλλά γιατί κάθε φορά που λέγαμε αντίο σε έναν χαρακτήρα, ο David [Benioff] και ο Dan [Weiss] μας έδιναν ένα δώρο και οι συνεργάτες όλοι ήταν εκεί, και όλοι σταματούσαν για να πεις δυο λόγια και ήταν πολύ ωραίο. Κατάφερα να πω τρεις λέξεις πριν καταρρεύσω τελείως. Το κρατάς μέσα σου και το κρατάς μέσα σου και μετά ξέσπασα σε κλάματα σαν τελείως ανόητη. Μετά ανοίξαμε τη σαμπάνια και τότε κατάλαβα ότι το αλκοόλ είναι καταθλιπτικό. Άρα ήταν λιγότερο σαμπάνια εορτασμών και περισσότερο: «Τα καταφέραμε! Φτάσαμε στη γραμμή τερματισμού».

Πηγή: protothema.gr 

Διαβάστε επίσης