Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ στο Κουκούλι - Πίσω στα στέκια οι κουκουλοφόροι

Νεότερο: Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν προς τα στέκια των δύο ομάδων χωρίς να προκληθούν επεισόδια.

 

Πρώτη είδηση: Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Χαντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» στην Πάτρα.

Ήδη στην Βενιζέλου βρίσκονται 150 άτομα με κράνη και κουκούλες.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο με στόχο την αποτροπή επεισοδίων ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται και τα στέκια των ομάδων.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Ενωση στο Κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι», με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για δεύτερη σερί χρονιά. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θέλει να αποδείξει την ανωτερότητά της και να διατηρήσει τα κεκτημένα, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να σπάσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού και να επιστρέψει στους τίτλους, μετά από δύο χρόνια.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του μακροχρόνια απόντα Δεληχρήστου.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ