Δεν φαντάζεσαι ποια τάση στα φρύδια φεύγει από τις ζωές μας άμεσα

Οι τάσεις στα φρύδια αλλάζουν αρκετά συχνά και χρόνο με τον χρόνο βλέπουμε κάποιες αλλαγές στην εικόνα των φρυδιών μας. Τα social media και ειδικά το instagram βοηθάνε στην εξάπλωση όλο και περισσότερων νέων trends και σήμερα θα σου αποκαλύψουμε ποια τάση (που ναι! αγαπήσαμε αρκετά) φεύγει από τη μόδα μια και καλή!

Την απάντηση μας δίνει o Make Up Artist του οίκου Dior, Daniel Martin: «Τα τέλεια ζωγραφισμένα Instagram-ικά φρύδια φεύγουν από τη μόδα.» Το ίδιο δηλώνει και η Sara Wren, Make Up Artist του Milk makeup studio: «Νομίζω πως τα «Instagram-ικά» φρύδια είχαν τη στιγμή τους αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τρόπος βαφής και να κινηθούμε προς άλλη κατεύθυνση».

Να σας θυμίσουμε πως οι πιο γνωστές instagrammers, you tubers και bloggers έβαφαν τα φρύδια τους αρκετά έντονα, δίνοντάς τους έντονο σχήμα και κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν πολύ στο πρόσωπό τους. Μάλιστα, πρόσθεταν και highlighter δημιουργώντας μια εικόνα αρκετά ψεύτικη.

Αναρωτιέσαι ποια τάση αντικαθιστά τα έντονα και τέλεια σχεδιασμένα φρύδια; Η Wren αποκαλύπτει: «Τα πιο «γήινα» φρύδια θα είναι το απόλυτο must του 2019 και αυτό σημαίνει πιο fluffy και λιγότερο τέλεια φρύδια που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο φρέσκο.»

Διαβάστε επίσης