Σοκ στην Ηλεία από την τραγωδία στο Λατίφι - 82χρονος σκότωσε την γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε- Αυτό είναι το ζευγάρι

Πορεύτηκαν μαζί στη ζωή, έφυγαν μαζί για το τελευταίο ταξίδι χωρίς επιστροφή, σε ένα φευγιό που έχει προκαλέσει σοκ στην Αμαλιάδα, την Ηλεία αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, για το ηλικιωμένο ζευγάρι που άφησε σχεδόν ταυτόχρονα την τελευταία του πνοή απόρροια μίας ανθρωποκτονίας και μίας αυτοκτονίας…

Η λέξη τραγωδία ίσως και να ωχριά στην περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή ‘Λατίφι’ της Τοπικής Κοινότητας Δουνεΐκων του δήμου Ήλιδας, εκεί που παίχτηκε η τελευταία πράξη για τον 82χρονο Διονύση Τσαφούρο και την 73χρονη σύζυγό του Μαρία Τσαφούρου… μέσα στο ίδιος τους το σπίτι.

Ο θύτης μέσα σε λίγα λεπτά έγινε θύμα και το ζευγάρι έμελλε να ξεψυχήσει μαζί στο κρεβάτι του, αφήνοντας πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Τα δύο τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος και στην δική του ζωή.

Πριν όμως προχωρήσει στις πράξεις του, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον γιο του και την Αστυνομία, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πώς διαδραματίστηκαν τα πραγματικά περιστατικά, μην αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες.

Η ώρα ήταν 5:50 χθες το πρωί όταν χτύπησε το τηλέφωνο του γιου του ζευγαριού, που διαμένει με την οικογένειά του στην Αμαλιάδα. Όταν το σήκωσε άκουσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τη φωνή του πατέρα του ο οποίος επί της ουσίας τον αποχαιρέτησε και του ζήτησε να του φιλήσει τα εγγόνια του και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Αμέσως μετά ο ηλικιωμένος τηλεφώνησε στο ‘100’ και ενημέρωσε την Αστυνομία για αυτό που επρόκειτο να κάνει. Ουσιαστικά είπε στον αστυνομικό που σήκωσε το τηλέφωνο ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει και έκλεισε το τηλέφωνο.

Και τα όσα ειπώθηκαν τηλεφωνικά έγιναν πράξη, αφού ο 82χρονος πυροβόλησε με ένα περίστροφο την γυναίκα του στο στήθος την ώρα που βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ξάπλωσε και αυτός δίπλα της και αυτοπυροβολήθηκε επίσης στο στήθος.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης