Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά, καταδικαστικές αποφάσεις και παράτυπων μεταναστών

χειροπέδες σε 10 άτομα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Ελαιώνα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού - κάνναβης καθώς και ένα φαρμακευτικό δισκίο για το οποίο στερείτο ιατρικής συνταγής.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει εισέλθει και διαμένει παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό 
έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και εννέα μηνών, για απόδραση κρατουμένου, κλοπή, απάτη και δόλια αποδοχή παροχών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ρίγανη, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 27χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Σ.Ε.Α. Ευηνοχωρίου της Ιονίας Οδού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, έξι αλλοδαποί άνδρες ηλικίας από 22έως 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε , διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα 
στη Χώρα.
 

Διαβάστε επίσης