Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν αποκλείεται να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης χαοτικών καταστάσεων

για τα φαινομενα αθλητικης βιας

Για το περιστατικό με τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν στη νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και τόνισε πως υπάρχει ένα ευρύτερο φαινόμενο αθλητικής βίας που μαστίζει την Ελλάδα και πολλές άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

«Δική μας βούληση είναι να μην αφήσουμε κανένα ερωτηματικό σε σχέση με τις ευθύνες, σε σχέση με τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών . Η αστυνομία είναι ήδη κινητοποιημένη κάνει αυτό το οποίο οφείλει σε συνεννόηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού».

Συμπλήρωσε «δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών από οργανωμένα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών» και προσθέσει πως αν και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ωστόσο «υπάρχει αυτή η υπόνοια γιατί αυτές οι ομάδες ( των οργανωμένων οπαδών) σπανίως λειτουργούν χωρίς την κάλυψη και την προστασία που τους παρέχουν οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης