Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το μωρό που απανθρακώθηκε - Που βρισκόταν η μητέρα του

σοκ στη Βάρκιζα

Συγκλονίζει η τραγωδία με το μόλις 13 μηνών κοριτσάκι που πέθανε μόνο και αβοήθητο, μετά από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που έμενε με τη μητέρα του.

Η 30χρονη μάνα είχε αφήσει το μωρό μόνο του από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα. Άνδρες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής πέρασαν χειροπέδες στην 30χρονη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και εμπρησμό από αμέλεια και την οδήγησαν στον εισαγγελέα. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων Φίλη της μητέρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε, «μάλλον θα ήταν κάτω με κάποιον νεαρό θα ήτανε και άφησε επάνω τη θερμάστρα και πήρε φωτιά η θερμάστρα».

Αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να σώσει το μωρό, είπε για την προσπάθεια του, «ανεβαίνω στον όροφο επάνω και μόλις είδα τα ντουμάνια προσπάθησα να μπω μέσα τίποτα και μου φώναζε έχω τη μικρή μέσα κλπ δηλαδή φώναζε για να σώσουμε τη μικρή». Η κλήση στην πυροσβεστική έγινε στη μία και 22 μετά τα μεσάνυχτα. Οι πυροσβέστες έσπευσαν… αλλά ήταν αργά. Είχα χάσει κι άλλο παιδί! Η γειτονιά και οι φίλοι ανησυχούσαν, η γυναίκα λένε ήταν άρρωστη, της είχε χορηγηθεί αγωγή αλλά δεν την έπαιρνε.

Ξεσπώντας σε κλάματα, η φίλη της μητέρας είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1, «είναι άρρωστη η κοπέλα απλώς δεν ήθελε και βοήθεια, τι να σας πω δεν μπορώ άλλο…» Η 30χρονη μητέρα είχε συνολικά 3 παιδιά. Το πρώτο παιδί, σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, το είχε δώσει σε ίδρυμα, ενώ το δεύτερο πέθανε σε ηλικία 2,5 ετών. Ορφανή κι η ίδια όταν έχασε τη θετή της μητέρα πήρε άλλο δρόμο λένε όσοι την ξέρουν. Γείτονες που μίλησαν στον ΑΝΤ1, καταγγέλλουν ότι άφηνε συχνά το μωρό της μόνο κι αβοήθητο και από το διαμέρισμα ακούγονταν συνεχώς φωνές και βρισιές.

Πηγή: ANT1news.gr

Διαβάστε επίσης