Συνάντηση του Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΚΕΑΝΑ με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών

Στις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τομεάρχη τουρισμού του ΣΚΕΑΝΑ Κωνσταντίνου Σακκή με τον πρόεδρο Του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, κ. Γιώργο Ρώρο.

Η συνάντηση είχε πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο κι επιδόρπιο ένα και μοναδικό: τον Τουρισμό και την ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες του ΣΚΕΑΝΑ σε αυτήν την κατεύθυνση κάτω από το λογότυπο “Visit Patras”.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Ο κ. Ρώρος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Κωνσταντίνου Σακκή να οριστεί τομεάρχης τουρισμού και στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών κάτι που ήδη ισχύει καθώς υπάρχει υπεύθυνο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με καθήκοντα την προβολή της πόλης την εξωστρέφεια τις εκδηλώσεις και την Τουριστική Ανάπτυξη.

«Είναι απίστευτη η αποδοχή της πρωτοβουλίας μας από όλους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σακκής μετά από το τέλος της συνάντησης και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε η καθολική αποδοχή να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων κι όχι απλά ένα θέμα συζήτησης. Ο κ. Ρώρος από την πλευρά του συμπλήρωσε με νόημα ότι οι στόχοι πρέπει να παραμείνουν ψηλά, αν όλοι θέλουμε να πετύχουμε κάτι για την ανάδειξη της Πάτρας ως τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε επίσης