Στην Πάτρα ο Αντώνης Σαμαράς για την στήριξη των υποψηφιοτήτων Παπαδημάτου, Φαρμάκη -Ποιοι συμμετείχαν στο γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο - ΦΩΤΟ

"ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ"

Στην Πάτρα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην Πρωθυπουργός γευμάτισε σε παραλιακό εστιατόριο και η παρουσία του στην Αχαΐκή πρωτεύουσα είχε ως στόχο την στήριξη των υποψηφιοτήτων του Νίκου Παπαδημάτου για τον Δήμο Πατρέων και του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. "Ήρθα να δω φίλους που θα κερδίσουν" αρκέστηκε να πει λακωνικά ο Αντώνης Σαμαράς κατά την αναχώρησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news στο γεύμα εκτός των κ.κ. Νίκου Παπαδημάτου και Νεκτάριου Φαρμάκη, συμμετείχαν ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης,  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, ο περιφερειοακός σύμβουλος Δημήτρης Σιαμπλής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, ο αν. γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Γιάννης Μάκκας, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, το στέλεχος της ΝΔ Αρίστη Ιγγλέση και στενοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην Πρωθυπουργός ζήτησε εκτενή ενημέρωση για την πορεία του προεκλογικού αγώνα στην Πάτρα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να συνδράμει ενεργά στη στήριξη των υποψηφιοτήτων Παπαδημάτου και Φαρμάκη.

ΝΙΚΟΣ Α. ΣΥΦΑΝΤΟΣ