Βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας στην Κρήτη - Εντόπισαν μέσα δύο νεκρούς - ΦΩΤΟ

Το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κρήτη εντοπίστηκε από τις ομάδες έρευνας το πρωί της Δευτέρας, στην κοίτη του Γεροπόταμου και λίγη ώρα αργότερα οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν μέσα δύο νεκρούς. 



Το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο αυτοκίνητο βρίσκονται και οι δύο ακόμα αγνοούμενοι ή σε ποιους ανήκουν οι δύο νεκροί που έχουν εντοπιστεί. 

Ειδικός γερανός βρίσκεται στο σημείο ώστε το όχημα να ανασυρθεί από τον λασπωμένο βυθό.



Το αυτοκίνητο παραμένει θαμμένο στον ποταμό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν μέσα σε αυτό υπάρχει κάποιος από την 4μελή οικογένεια. 

Από νωρίς το πρωί πλωτά και εναέρια μέσα ερευνούσαν σχολαστικά την περιοχή, ενώ ειδικευμένοι δύτες βουτούσαν στα νερά των εκβολών του Γεροπόταμου, αναζητώντας τους αγνοούμενους. 

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερίς τους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε γλέντι στις Μοίρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν για το σπίτι τους στο Λασίθι. Ο φουσκωμένος Γεροπόταμος όμως τους παρέσυρε, ενώ κλήση για βοήθεια έκανε η 30χρονη γυναίκα από το κινητό της. 

cretapost

Διαβάστε επίσης