Πάτρα: Οι κλέφτες ...έκοψαν το ρεύμα στα καρναβαλικά πληρώματα!

Ένα αιφνίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν τα καρναβαλικά πληρώματα στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ. 

Πριν από μερικές μέρες άγνωστοι δράστες έκλεψαν τα καλώδια που δίνουν ρεύμα στις εγκαταστάσεις, ξηλώνοντας τα πάντα. Η ζημιά που προκάλεσαν οι κυνηγοί χαλκού ήταν μεγάλη και έδεσαν τα χέρια των καρναβαλιστών, σε μία κρίσιμη περίοδο για τις καρναβαλικές τους προετοιμασίες.

Ο δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα, σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι καρναβαλιστές και έλυσε το θέμα. Ωστόσο, χάθηκε χρόνος. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα πληρώματα να μην έχουν προχωρήσει τις κατασκευές τους και να έχουν κάνει ελάχιστα πράγματα μέχρι ώρας.

Ωστόσο, από τη Δευτέρα και μετά, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, οι πρώην αποθήκες του ΑΣΟ θα πάρουν και πάλι ζωή, με τους καρναβαλιστές και τα πληρώματά τους να στρώνονται στη δουλειά για να προλάβουν να έχουν έτοιμα αυτά που έχουν σχεδιάσει. Άρματα, καπέλα, κατασκευές και πολλά ακόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γεγονός ότι οι καρναβαλιστές φεύγουν φέτος από τις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ, λόγω της μετατροπής του κτιρίου σε πολυχώρου πολιτισμού, τους έχει επηρεάσει αρνητικά. Περιμένουν από τον δήμο να τους ανακοινώσει και επίσημα το χώρο στον οποίο θα μετακομίσουν μετά το τέλος του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.

Πάντως, τα πληρώματα θα παρουσιάσουν και φέτος σημαντικά πράγματα και έχουν το χρόνο μπροστά τους, αλλά κυρίως τη θέληση και την αγάπη, για να προλάβουν, δείχνοντάς μας και φέτος τη πάντα αξιόλογη δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης