Πάτρα: Σήμερα το πάρτι, όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για να χειρουργηθεί ο 36χρονος Βασίλης - Πάσχει από σπάνιας μορφής καρκίνου

στο dose

Ένα πάρτι για τα μάτια του Βασίλη, διοργανώνουν οι φίλοι του που του συμπαρίστανται από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας του και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Ο Πατρινός Βασίλης Α. είναι 36 ετών και αδελφός γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Πάτρας. Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα πάνω στην πιο παραγωγική του ηλικία με τη μορφή μιας σπάνιας μορφής καρκίνου και ανέτρεψε τους ρυθμούς της ζωής του. Ο Βασίλης αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στον εγκέφαλο προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η εγχείρηση έγινε πέρυσι στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο ελπιδοφόρο όσο αρχικά αναμενόταν. Και αυτό γιατί η εγχείρηση πέτυχε μερικώς και την ακολούθησαν επιπλοκές που έπληξαν ευαίσθητα αγγεία με αποτέλεσμα ο Βασίλης να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της όρασής του.

Ο άτυχος νεαρός, θα οδηγηθεί εσπευσμένα ξανά στο χειρουργείο στις 21 Φεβρουαρίου και οι ευχές όλων των συγγενών και των φίλων του θα τον συντροφεύουν σε αυτή τη νέα μάχη για τη ζωή του που θα τη δώσει με γενναιότητα και το κεφάλι ψηλά όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Όμως μια τέτοια μάχη πέρα από το ανθρώπινο κόστος της έχει και το οικονομικό της σκέλος.

Εδώ είναι που έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σαν μια γροθιά οι φίλοι του που διοργανώνουν ένα πάρτι για τον Βασίλη, με τον συγκινητικό τίτλο «για τα μάτια σου μόνο» και στόχο τη συλλογή χρημάτων για την κρίσιμη εγχείρηση που στόχο έχει να του ξαναδώσει το φως του και να επαναφέρει το χαμόγελό του.

Το event  θα γίνει στο  DOSE café bar θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου μετά τις 22:00 και  η είσπραξη όλης της βραδιάς θα προσφερθεί στον Βασίλη για τις ανάγκες τις εγχείρησης.

Οι διοργανωτές του event καλούν όλους τους Πατρινούς που θέλουν να βοηθήσουν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να δώσουν το παρών. «Διασκεδάζοντας, βοηθάς έναν άνθρωπο στη μάχη του για τη ζωή» λένε.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ