«Βινύλιο»: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο

Στο πλατό βρέθηκε και η Πάολα

Πρεμιέρα έκανε τα μεσάνυχτα της Τρίτης η δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, το «Βινύλιο». Μετά την δυναμική επιστροφή που έκανε ο παρουσιαστής και η παρέα του με το Ράδιο Αρβύλα, ήρθε η σειρά για το Βινύλιο, που αποτελεί αγαπημένη δουλειά του ίδιου του Κανάκη, αλλά πέρυσι στον ΑΝΤ1 δεν είχε τα προσδοκώμενα νούμερα.

Φέτος, όμως, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και με πρώτο καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο, η εκπομπή μπήκε με το δεξί, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, στο πλατό ήρθε και η Πάολα ως γκεστ έκπληξη στον καλεσμένο τους.

Το «Βινύλιο», λοιπόν, στην πρεμιέρα του έκανε 16,8% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, η εκπομπή έφτασε να κάνει 32,5% στις γυναίκες ηλικίας 18-24.

Να σημειωθεί πως απέναντι από την εκπομπή του ΣΚΑΪ έπαιξε η Ελεονώρα Μελέτημε το «Μετά τα Μεσάνυχτα», που φέτος τα πηγαίνει περίφημα σε τηλεθέαση στη Late night ζώνη. Φαίνεται, όμως, ότι τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Κανάκη αφού στο γενικό σύνολο έκανε 16,7% και το 13,6 στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης