Διαμορφώνουμε βήμα - βήμα το σαλόνι – Top έπιπλα, σε χαμηλές τιμές!

epiploplus.gr

Κάθε σαλόνι μπορεί να αποτελείται από άπειρα έπιπλα! Μικρά και μεγάλα, χρήσιμα και περιττά. Όλα αυτά διαμορφώνουν το στυλ του και την ατμόσφαιρά του και είναι στην ουσία το σπίτι σας! Ποια είναι τα έπιπλα που πρέπει σίγουρα να υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο και από πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε χαμηλή τιμή και πολύ καλή ποιότητα; Βρείτε μερικά από τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού και τραπεζαρίας που είναι από τα πιο δημοφιλή στην αγορά αυτή την στιγμή.

Τραπεζάκια σαλονιού

Το γνωστό σε όλους coffee table προσφέρει την μεγαλύτερη άνεση στον χώρο συγκέντρωσης των καλεσμένων που είναι γύρω από τους καναπέδες. Φροντίστε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνα και φτηνά τραπεζάκια σαλονιού που έχουν μεγάλη επιφάνεια για να ακουμπάτε τα προσωπικά σας αντικείμενα που μπορεί να είναι πολλά.

Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού που μπορείτε να βρείτε εδώ είναι ξύλινο με επένδυση δρυς και μπορεί να παραχθεί και σε άλλες διαστάσεις και σε διάφορα χρώματα όπως λούστρου, καρυδί, βέγκε, λάκα.

Καρέκλες τραπεζαρίας

Οι τραπεζαρίες είναι έπιπλα που χρησιμοποιούνται κυρίως για να διαχωρίσουν μεγάλους χώρους. Για να αυξήσετε την αισθητική εικόνα τους, η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε καρέκλες τραπεζαρίας με ιδιαίτερο design. Η καρέκλα με τα κουμπιά και τις καμπύλες που θα βρείτε με ένα κλικ είναι μία μοντέρνα επιλογή που μπορεί να ταιριάξει με κάθε τραπέζι!

Τριθέσιος καναπές ΑΝΔΡΟΣ

Επιλέξτε τον καναπέ ΑΝΔΡΟΣ! Είναι ένα τέλειο σχέδιο που μπορεί να σταθεί σε κάθε σαλόνι προσφέροντας ολοκληρωμένο design και άνεση. Τα πόδια του είναι μεταλλικά και το ύφασμά του πολύ ανθεκτικό σε κάθε κακουχία.

Σκαμπό: Επιπλέον χώρος όταν το χρειάζεστε

Τα σκαμπό είναι πολύ μοντέρνα και μπορούν να λάβουν μέρος σε κάθε σπίτι, τραπεζάκι, τραπεζαρία, πάσο. Επιλέξτε τα με χρώμα και σχέδια που θα φωτίσουν τον χώρο σας.

Περισσότερα έπιπλα οικονομικά και ποιοτικά θα βρείτε στο epiploplus.gr.