Δύσκολες ώρες για ηλικιωμένη στα χέρια των ληστών της: "Τα λεφτά σου, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε"

ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πρώτη Ενημέρωση 10.00: Αντιμέτωπη με ζευγάρι αδίστακτων ληστών βρέθηκε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ένας άνδρας και μια γυναίκα κατάφεραν με απειλές και σωματική βία να αρπάξουν από το θύμα 1.800 ευρώ.

Οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι, εκεί βρήκαν το θύμα το οποίο προσέγγισαν και εξαπολύοντας απειλές πως θα την σκοτώσουν, εάν δεν τους δώσει χρήματα και ασκώντας της σωματική βία, ανάγκασαν την ηλικιωμένη να πάει στην κουζίνα και να βγάλει από ένα βάζο, όπου έκρυβε τις οικονομίες της, το χρηματικό ποσό και να τους το παραδώσει.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία σημειώθηκε το πρωι της Τετάρτης, στο χωριό Κουρτέσι Ηλείας. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νεότερη Ενημέρωση 10.35: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών και συγκεκριμένα ενός άνδρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι  ενεργώντας από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, σε χωριό της Ηλείας και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης