Πάτρα: Νέος γύρος επιθέσεων Νικολόπουλου σε Πελετίδη- Οι "μυστικές κινήσεις" του βουλευτή, ενόψει ενδεχόμενης ανακοίνωσης υποψηφιότητας

Σε νέο γύρο επιθέσεων κατά της δημοτικής αρχής και του Κώστα Πελετίδη έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος.

Με αφορμή τις πρόσφατες νεροποντές ο κ. Νικολόπουλος κατηγορεί το Δήμαρχο Πατρέων πώς «ούτε τους δρόμους φτιάχνει, ούτε.. γαλότσες μοιράζει»!

«Δύο – τρεις νεροποντές είναι αρκετές για να καταδειχθεί η παντελής αδιαφορία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για την άθλια κατάσταση πολλών δρόμων, ιδίως περιμετρικά της Πάτρας.

Οι καταγγελίες  πέφτουν βροχηδόν. Η φύση «γέννησε»  τις τελευταίες μέρες… λίμνες  και… ποτάμια στο Ρίο, στον Άγιο Βασίλειο, την Πλαζ και σε πολλούς δρόμους της νότιας και της ανατολικής Πάτρας.  Χωρίς  …βατραχοπέδιλα ή… γαλότσες αδυνατούν οι συνδημότες μας να προσεγγίσουν τα σπίτια ή τα καταστήματα τους. Έκανα αυτοψία και για αυτό τοποθετούμαι με οργή  και χωρίς ίχνος υπερβολής, γύρω από την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές δεκάδες δρόμοι της Πάτρας.

Νέο…αντάρτικο

Μετά το μπαράζ επιθέσεων για τη γνωστή υπόθεση του σπιτιού του Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα, ο αχαιός βουλευτής ξεκίνησε και πάλι επιχειρώντας ένα «πολιτικό αντάρτικο πόλης». Οπου «χτυπά» με ανακοινώσεις και περιμένει την απάντηση της δημοτικής αρχής για να αντεπιτεθεί!

Παράλληλα ο Νίκος Νικολόπουλος έχει πυκνώσει τις συναντήσεις του με στελέχη της ΝΔ , της ΟΝΝΕΔ, αλλά και πολίτες από άλλους πολιτικούς χώρους, θέλοντας να διαγνώσει εάν ο …πολιτικός του ίσκιος είναι αρκετός για να καλύψει το δημαρχιακό θώκο και να μπει στην μάχη των δημοτικών εκλογών.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση του βουλευτή, όπου και έδωσε το στίγμα του για τις δημοτικές εκλογές 

 

Στο μεταξύ κατόπιν των αντιδράσεων και της ιδιαίτερα σκωπτικής ανακοίνωσης του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαϊας Ανδρέα Μαζαράκη «Ο Νικολόπουλος δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας», που προήλθε μετά από δηλώσεις στήριξης νεοδημοκρατών και συνδικαλιστών, αλλάξε ρότα.

Πλέον ο βουλευτής Αχαϊας προσανατολίζεται σε ολιγομελείς συναντήσεις σε σπίτια.

Συναντήσεις με Οννεδίτες

Το Σάββατο μάλιστα, όπως πληροφορείται το tempo24,  είχε συνάντηση με παλαιά στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Αλλωστε ο χώρος είναι προνομιακός για τον κ. Νικολόπουλο , με δεδομένο ότι από τη νεολαία της ΝΔ ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή. Αλλωστε το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως είναι σχεδόν απίθανο να έχει δικό της υποψήφιο, μετά και την άρνηση της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αννας Μαστοράκου να ηγηθεί ψηφοδελτίου με την στήριξη του κόμματος, ο "προεκλογικός δρόμος" για τον ανεξάρτητο βουλευτή είναι ορθάνοιχτος και έτοιμος να τον περπατήσει!

Το βέβαιο είναι ότι όσο πλησιάζει η 11 Φεβρουαρίου, που έχει θέσει ως την τελική ημερομηνία για το εάν θα ανακοινώσει υποψηφιότητα για το Δήμο Πατρέων ο Νίκος Νικολόπουλος θα πυκνώσει και τις συναντήσεις του , αλλά και τις  δηκτικές ανακοινώσεις του κατά του Κώστα Πελετίδη. Είτε πρόκειται για βροχοπτώσεις, είτε …για ηλιοφάνεια!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης