Στην Καστοριά (17:00) με ψυχολογία ο Απόλλων Coffeebrands

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ερμή Αγυιάς στην αυγή του 2019, ο Απόλλωνας Coffeebrands έχει μία ακόμα δύσκολη δοκιμασία με ομάδα από τα play off. Αυτή τη φορά οι «μελανόλευκοι» αγωνίζονται (17:00) εκτός έδρας και δοκιμάζονται στο «σπίτι» της Καστοριάς για την 13η αγωνιστική της Α2.

Μπορεί η παράδοση να είναι με το μέρος της ομάδας του Δελέγκου, όμως η φετινή πορεία των δύο ομάδων δίνει σαφές προβάδισμα στους «γουναράδες».

Ο Απόλλωνας ψάχνει τις νίκες που θα τον οδηγήσουν στην απευθείας παραμονή, με κύριο όπλο την Περιβόλα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσει τη νίκη στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση. Αυτό επιτάσσει άλλωστε η ιστορία και η φανέλα του.

Ο Κώστας Δελέγκος δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι με την Καστοριά τα εξής:

«Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη και αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα ,με γεμάτο ρόστερ, η οποία στοχεύει στα play off ανόδου.

Εμείς έχουμε δουλέψει καλά αυτήν την εβδομάδα, έχουμε καλή ψυχολογία, όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, κυρίως στην άμυνα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

sportin.gr