Ο διαρρήκτης με τις κάλτσες στα χέρια δρούσε και στην Πρέβεζα

Δυο 24ωρα μετά την σύλληψή του στην πόλη της Άρτας όπου είχε διαρρήξει οκτώ καταστήματα φορώντας... κάλτσες στα χέρια αντί για γάντια, αποκαλύφθηκε ότι ο 46χρονος Έλληνας διαρρήκτης «χτυπούσε» και στην πόλη της Πρέβεζας όπου διέρρηξε μέσα σε ένα βράδυ τρία καταστήματα. 

Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται από τις υπηρεσίες Ασφάλειας όλης της Ηπείρου, προέκυψε ότι ο 46χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου 2018 σε δυο καφενεία από τα οποία είχε αρπάξει ισάριθμους φορητούς υπολογιστές, αλκοολούχα ποτά και διάφορα ρούχα, ενώ είχε αδειάσει και τις ταμειακές μηχανές. Την ίδια ημέρα, είχε διαρρήξει και μια ταβέρνα και είχε κλέψει ένα tablet, αλκοολούχα ποτά και όσα χρήματα βρήκε στην ταμειακή μηχανή. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην Άρτα ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει ένα οπωροπωλείο. Η προανάκριση στην Ασφάλεια αποκάλυψε ότι είχε «χτυπήσει» ένα κατάστημα εμπορίας ειδών καφέ, ένα αρτοποιείο, δυο κομμωτήρια, ένα καφενείο και ένα κατάστημα με γαλακτοκομικά προϊόντα και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλο ένα καφενείο και ένα κρεοπωλείο και είχε κλέψει συνολικά τρεις ηλεκτρικές συσκευές, έναν φορητό υπολογιστή, φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης