Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δε με προσεγγίζουν πολύ οι άντρες

Σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη συνέντευξη, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν αντικρυστά στο 2Night Show και μίλησαν για περίπου μισή ώρα στον πληθυντικό, ύστερα από παράκληση του μοντέλου. 

Η κριτής του Next Top Model που φέτος βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά λόγω της παρουσίας της στο ριάλιτι, είχε λόγο που ζήτησε να μιλάει στον πληθυντικό στον παρουσιαστή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αιτιολογήθηκε λέγοντας ότι το κάνει σχεδόν με όλους τους ανθρώπους από θέμα σεβασμού και για να κρατάει τις αποστάσεις της. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν δέχεται συχνά φλερτ από άντρες και ο λόγος είναι ότι κατά κάποιον τρόπο τους «τρομάζει».

«Γενικά δε με προσεγγίζουν πολύ. Συμβαίνει σπάνια και μου μιλάνε στον πληθυντικό με έξυπνα σχόλια. Εγώ δεν θα προσεγγίσω πρώτη. Αν έρθει όμως κοντά μου και προσπαθεί, αλλά δεν, θα του μιλήσω πρώτη. Δεν έχει έρθει κανείς να με φλερτάρει. Όποιος το κάνει, το κάνει μέσω φίλων. Κανείς δεν έχει έρθει να μου πει «θέλω να σε γνωρίσω».

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν θέλω πράγματα που έχουν να κάνουν με την καρδιά μου να τα συζητάω τόσο ανοιχτά. Είμαι πολύ κλειστή σαν άνθρωπος, ίσως επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη μου. Τέτοια θέματα δεν τα λέω ούτε στους φίλους μου».

 

 

Διαβάστε επίσης