Της μάνας σου … η σύνταξη

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου η πρεμιέρα

Τη σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Ν. Κίτρα «Της μάνας σου … η σύνταξη» παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «Είδωλο» στις 11 Ιανουαρίου στο θέατρο “Γραμμές Τέχνης” σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Καραχάλιου.
• Ημερομηνίες παραστάσεων: 11,12,13,17,18,19,20, 24,25,26,27, και ώρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:30 και Κυριακή 20:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984035043
• Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστάνε και ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα για το απλήρωτο στεγαστικό τους δάνειο. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του τον Κώστα, και η Μαρία τη μητέρα της την Κούλα να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. ΚΑΝΕΙΣ όμως απ τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο, γιατί ο ένας δε συμπαθεί τον γονιό του άλλου. Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους… Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Στην ιστορία εμπλέκονται ο καρδιολόγος κύριος Αντρέας Καρδούλας, η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού η Χριστίνα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, η Τούλα και η κυρία Χρεωστίδου, που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο για την εξόφληση των δόσεων!
• Συμμετέχουν:
Δημήτρης Κοντογιαννάτος-Γιώργος
Κωνσταντίνα Μαντζαβίνου-Μαρία
Πέγκυ Σφαέλου- Κούλα
Δημήτρης Σαρρής-Κώστας
Αφροδίτη Κωστοπούλου-Λίτσα
Μάριος Παπαχριστόπουλος-Peter
Μαρία Γιαννοπούλου-Kristina
Κωνσταντίνος Καμινάρης-Ανδρέας
Μίλτος Στεφανάτος-Τούλα
Κατερίνα Κατσαρέλη-Χρεωστίδου
Γιώργος Πουλιάσης-Anonymous
Άκης Πατρινός-Κάπου ανάμεσα

Διαβάστε επίσης