Η Madonna απαντά στον σάλο για τα «παραμορφωμένα» οπίσθιά της

Η εμφάνιση της Madonna στο διάσημο gay bar Stonewall Inn στην Νέα Υόρκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς «αιφνιδίασε» τους φαν της βασίλισσας της ποπ με περισσότερους από έναν τρόπους.

Το γεγονός ότι το όνομα της 60χρονης τραγουδίστριας και ένθερμης υποστηρίκτριας των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα του ιστορικού μαγαζιού και ότι ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον 16χρονο γιο της ήταν μονάχα δύο από τις τρεις μεγάλες «εκπλήξεις» της βραδιάς. 

Η τρίτη - ίσως και η μεγαλύτερη - αφορούσε στα... οπίσθια της Madonna, που ήταν κυριολεκτικά «αγνώριστα», προκαλώντας θύελλα σχολίων στο Twitter.

H διογκωμένη πίσω όψη της ποπ σταρ δίχασε το κοινό στα social media, με άλλους χρήστες να εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 60χρονη υπέκυψε στη μόδα της εποχής και έπαθε... «Kim Kardashian», και άλλους να ισχυρίζονται ότι τα φουσκωτά οπίσθιά της ήταν απλώς μαξιλαράκια που φόρεσε για να προκαλέσει. 

'Ενας χρήστης έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει την «παραμόρφωση» στο σώμα της Madonna «το πιο θλιβερό τέλος για το 2018».

Η απάντηση από τη βασίλισσα της ποπ στα επικριτικά σχόλια, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να έρθει.

Το βράδυ της Πέμπτης, η σούπερ σταρ έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν πάνω από 12,5 εκατομμύρια άτομα: «Δεν χρειάζομαι την έγκριση κανενός. Και έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω ελεύθερα στο σώμα μου όπως όλοι οι άνθρωποι. Ευχαριστώ 2019! Θα είναι μια υπέροχη χρονιά!».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ