Πάτρα: Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του Θόδωρου Ρογδάκη - Θλίψη στο στερνό "αντίο" του 54χρονου γιατρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

απαρηγόρητα τα αδέλφια του

Πλήθος κόσμου στο στερνό "αντίο" του Θόδωρου Ρογδάκη. Η κηδεία του γνωστού Πατρινού γιατρού, τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. 

Συγκίνηση και θλίψη για τον 54χρονο επιστήμονα που έχασε ξαφνικά τη ζωή του, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Απαρηγόρητη η οικογένειά του, δεχόταν τη συπαράσταση και τα συλλυπητήρια συγγενών, φίλων και συναδέλφων του εκλιπόντος. 

Ο γνωστός γιατρός και αθλητής "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης και προκάλεσε θλίψη και σοκ. Ο Θεόδωρος Ρογδάκης, αδελφός του Μηχανικού Μανώλη Ρογδάκη και της Αννας Μαρίας Ρογδάκη, είχε κάνει πρόσφατα ορθοπεδική επέμβαση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προέρχεται από ανακοπή καρδιάς. Αισθάνθηκε δυσφορία χθες στις 9.30 το βράδυ και ενώ κάλεσε την αδελφή του Αννα Μαρία για βοήθεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε το μοιραίο. 

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο γιατρός Θεόδωρος Ρογδάκης

Το συγκινητικό μήνυμα της Αννας Μαρία Ρογδάκη για τον αδελφό της Θεόδωρο!

"Καλό ταξίδι γίγαντα..."