Ευχές Τσίπρα με τους παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα - ΦΩΤΟ

βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο της Αρτας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με τέσσερις φωτογραφίες από τις παγωμένες, επιβλητικές βουνοκορφές της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «Καλή Χρονιά».

Ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο της Αρτας, από όπου κατάγεται, και δεν παρέλειψε να απολαύσει την φύση της περιοχής, κάνοντας βόλτες στο χειμωνιάτικο τοπίο. Την Τετάρτη, δεύτερη μέρα της επίσκεψής του, που ήταν φυσικά ιδιωτική, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν τις χιονισμένες κορυφές και τους παγωμένους καταρράκτες. «Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα», έγραψε ως λεζάντα, ενώ τα σχόλια από τους πολίτες που τον «ακολουθούν» στο κοινωνικό αυτό δίκτυο είναι… ποικίλα: Άλλοι ανταποδίδουν τις ευχές και άλλοι του ζητούν περισσότερη δουλειά και καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο, το χωριό από όπου κατάγεται μαζί με την οικογένειά του και μερικούς φίλους του από την Αθήνα. Η δεύτερη μέρα του χρόνου πέρασε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα, με άριστο ξεναγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την περιοχή, τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα» Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο κύριος Παπαγιάννης συνάντησε την παρέα του πρωθυπουργού στο Βουργαρέλι και από κει ξεκίνησε το οδοιπορικό. Τα Θεοδώριανα βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου και αποτελούν ένα από τα κεφαλοχώρια της περιοχής. Το πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο είναι οι διπλοί καταρράκτες, μέσα στο δάσος, όπου έφτασε ο πρωθυπουργός και όσοι βρέθηκαν μαζί του. Κατά την επιστροφή δείπνησαν στα Θεοδώριανα και κει απόλαυσαν τα ντόπια κρέατα και φυσικά τις ηπειρώτικες πίτες, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «εφοδιάστηκαν» με όλα τα «καλούδια της Άρτας»: Πορτοκάλια, λεμόνια, τυριά, τσίπουρο αλλά και παστά ψάρια από μονάδες της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας

tzoumerka-tsipras-dyo.jpg

tzoumerka-tsipras-ena.jpg

tzoumerka-tsipras-tria.jpg

tzoumerka-tsipras-tessera.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ